Over mij

 

EAF-20150626-portret-009Het lijkt alsof Facebook marketing gemakkelijk is. Facebooken, dat kan toch iedereen? Helaas is zo maar wat Facebooken geen marketing. Daar vorm je geen community mee, daarmee krijg je geen reacties, likes, verkopen, geen klanten.

Jij bent expert op jouw vakgebied, maar marketing en verkopen zijn andere zaken. Dat heb je misschien nooit geleerd. Je denkt dat je het niet kunt, dat je er niet voor in de wieg bent gelegd.

Maar je kunt het leren! Je kunt er goed in worden. Je kunt het deel laten uitmaken van je dagelijkse werkzaamheden zonder er veel tijd aan kwijt te zijn. Het kan echt een tweede natuur worden.

Zonder marketing geen nieuwe klanten. Als je niet aan marketing doet, zal verkopen ook niet lukken. Hoe meer je verkoopt, hoe meer mensen je kunt helpen. En dat is toch wat je wilt.

Ik ben Anne Raaymakers, 61 jaar, Social Media Marketing Mentor, eigenaar van Fanfactor, business coach, organisator, netwerker en blogger, moeder van drie volwassen kinderen én oma van 3 kleindochters en 3 kleinzonen. Dat ben ik allemaal en eigenlijk kun je dat samenvatten in één ding: geïnteresseerd in mensen. Wat hen beweegt, wat hen samenbrengt, wat hen boeit. Facebook speelt daarbij een grote rol. Facebook gaat namelijk altijd over een gesprek tussen mensen.

Ik heb veel bedrijven aan de binnenkant en buitenkant, vanaf de onderkant en de bovenkant bekeken. Ik heb niet de wijsheid in pacht maar ik heb wel de afgelopen 30 jaar heel goed opgelet.

Toen in 2008 sociale media in mijn leven kwam wist ik onmiddellijk dat alles op marketinggebied ging veranderen. Vanaf het begin wist ik klanten te krijgen via sociale media. Eerst via mijn blog en LinkedIn en later Facebook. Ik wist; dit was mijn manier van marketing, van verkopen.

Ik heb meer dan 7000 ondernemers geholpen met social marketing succesvol te zijn. Dienstverleners, trainers, coaches, webwinkeliers, restauranteigenaars, webdesigners, therapeuten, sportscholen, diëtistes, winkeliers, adviseurs, consultants, yogaleraren, goede doelen, makelaars, internetbureau’s, marketeers, dokters, fotografen, sportscholen en reisbureau’s.

Kijk voor enthousiaste klanten en recensies op mijn Facebookpagina.

Social Marketing is voor iedereen. Ja, ook als je business tot business bent.

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen met social marketing. Meer mensen aan te trekken op een hele sociale manier. Niet verkoperig, niet pusherig. Als je meer verkoopt, kun je meer mensen helpen!

Neem contact met me op via anne@fanfactor.nl of kijk op www.fanfactor.nl, wat de mogelijkheden zijn.