Waar vind ik Instagram hulp als mijn account gehackt is?

Als je vermoedt dat je Instagram-account is gehackt en je geen toegang hebt tot je account, moet je onmiddellijk contact opnemen met Instagram om hulp te krijgen bij het herstellen van je account. Je kunt contact opnemen met Instagram via hun hulppagina. Op deze pagina vind je verschillende opties, waaronder:

Je kunt ook contact opnemen met Instagram via hun officiële Instagram-account op Twitter (@Instagram) om hulp te krijgen bij het herstellen van je account.

Instagram op Twitter

Onthoud dat het belangrijk is om snel te handelen als je denkt dat je Instagram-account is gehackt. Door tweestapsverificatie in te stellen en contact op te nemen met Instagram voor hulp, kun je je account beschermen en ervoor zorgen dat het veilig blijft.
Lees ook: Zo bescherm je jouw Instagram profiel tegen hackers

Comments

 1. Charelle zegt

  Mijn insta is gehackt. Kan nergens meer bij of veranderen. Ook de code kan ik niet invoeren. Graag dringend hulp. Ze zetten nml bitcoin advertenties op mijn verhaal dat ik dat dus doe en zoveel geld heb gekregen. Hier vallen slachtoffers mee. Politie doet helemaal niks. Dus dringend hulp nodig!!

 2. ik wilde een tweede account aanmaken en toen werd ik eruit gegooid toen ik mijn email etc wilde invullen. als ik de account naam die ik heb aangemaakt opzoek op instagram dan staat er dat hij vandaag is aangemaakt. kan ik mijn emal etc nu nog aan het account toevoegen of wijzigen?

 3. Is er geen mail adres of iets waar we naar toe kunnen mailen ? Bij mij is alles weg en aangepast kan geen wachtwoord herstel doen of inloggen helemaal niks . Gezichts herkenning gedaan maar nog niks gehoord

 4. Ad Hofstra zegt

  Beste Meta medewerke , Allereerst lastig om jullie te bereiken. Het is dus maar de vraag of mijn kwestie ook wordt gelezen/beantwoord. Al een paar keer kan ik geen reacties meer geven bij accounts op Instagram. Het is mij een raadsel waarom, want het waren juist complimenten en bemoediging aan diegene. Kan me niet voorstellen dat die in strijd waren met jullie community regels. Zo ja, verwijs dan naar die overtreding (en) in mijn mailadres or DM. Goed om duidelijk de comments door moderators te laten bekijken, maar doe dat dan ook met duidelijke uitleg en mogelijkheid om zelf te kunnen reageren. Kijk ook eens naar twijfelachtige accounts op,Instagram. Gang van zaken komt nu wat abrupt over.Nou ik wacht graag op een reactie, maar heb mijn twijfels.Time will tell. Met afwachtende maar vriendelijke groet, Ad PS: Mijn reactie/ vraag is in het Nederlands , net als jullie opmerking aan mij. Anders is er Google Translate (tip) te gebruiken.

 5. Ik ben gehackt, alles is verdwenen..mijn gebruikersnaam,wachtwoord,telefoonnummer klopt niet meer en zelfs mijn emailadres herkent instagram niet.mijn selfie opgestuurd en dat is ook geen optie.Wat nu?

 6. De vriendin van mijn zoon is gehackt op Insta en alle gegevens zijn nu veranderd zodat ze zelfs geen herstelcode meer kan ontvangen. Wie kan ons helpen?

 7. Thank you for your blog posts, it is helpfull. My account is hacked 2 day’s ago. I was able to fill in a report and I hope that instagram will contact me and give me my account back.
  Besides, I prefer not to talk about ‘Hacker’ but thief. They are just common thieves stealing an account. Hacker sounds far too nice for this lowly kind of people. And my mistake has indeed been not securing my account properly.

 8. Ik ben gehackt op mijn Instagram, wat moet ik doen om dat terug te draaien? Want vrienden van mij krijgen allemaal berichtjes die ik zelf niet stuur. Ik hoop snel iets te horen.

 9. Miguel vANhee zegt

  Dear,
  My account has been hacked since yesterday. Could you guys throttle the hacker from the account? My previous username was vanhee.miguel, but he changed it to _._0_vanhe.e_.migu.el
  I tried to do password forgetting and he apparently changed that he gets those mails and not you guys.

  Thanks in advance for your help.

  Miguel Vanhee

Speak Your Mind

*