Facebook notities keren terug in nieuw jasje

Facebook notities waren nooit zo populair, maar dat zou wel eens kunnen veranderen vanaf nu.

Facebook rolt namelijk een nieuwe, aantrekkelijke lay-out uit, waardoor een notitie veel meer lijkt op een mooie blogbericht. Zo kun je langere Facebookberichten beter kwijt en zelfs een soort van blog bijhouden op Facebook.

Check of jij de nieuwe notities al hebt op je profiel bij Meer – Notities.

notities2

Het kan zijn dat je nog de oude lay-out hebt en dan moet je even geduld hebben.

De nieuwe omslagfoto voor een blogbericht is een mooie verbetering. De nieuwe notities zien er zo uit:

Facebook notities

 

Op deze manier kun je een vakantiedagboek bijhouden, recepten delen of over je hobby vertellen.

De nieuwe lay-out van notities is vooralsnog niet beschikbaar voor pagina’s, maar dat zal niet lang meer duren.

Comments

  1. Martha Kooistra zegt

    Ik wil domweg mijn notities terug en hoe is het mogelijk dat dat FB dat domweg verwijdert…Niet te geloven ook niet dit !!!

  2. Al mijn notities zijn gewoon gewoon gewist/verdwenen…??? Op mijn pagina en op m’n privéprofiel… Echt smerig van FB!!!

  3. Beste Anne,
    Na het zien van uw pagina ben ik erg enthousiast geworden. En het blijkt dat ik mijn advertenties nog niet zo slecht doe Relevatie score 10 en CTR score 9,76. Ik maakte hier soms gebruik van en ga dit zeker vaker doen. Ook tips gekregen om ea nog mooier en professioneler te maken. Waar ik dit weekend me in ga verdiepen. Graag zou ik contact met u hebben om voor ons team een training te geven. Teveel mensen maken alleen maar reclame en stoten zo veel mensen af. Wie weet voor ons beide een win-win situatie?

Speak Your Mind

*