Geen uitnodigingen voor Facebook spelletjes meer

Spelletjes en apps uitnodigingen op FacebookWord jij ook doodgegooid met uitnodigingen voor spelletjes en verjaardagapps op Facebook? Tenzij je natuurlijk lekker aan de gang wilt met die spelletjes, is er ook een manier om die meldingen uit te zetten. Je kunt de verzoeken per gebruiker uitzetten of per applicatie. Dan ben je eindelijk verlost van de vraag ‘Ik wil jouw verjaardag toevoegen aan mijn kalender’.

Spelletjes en apps blokkeren op Facebook
Ga naar games https://www.facebook.com/games/.

Ga naar ‘Activiteit’ en klik op ‘Verzoeken’. Daar staan alle uitnodigingen die je hebt ontvangen voor spelletjes en apps.

spelletjes_Facebook_blokkeren
Klik op ‘X’ achter het verzoek.

Je kijgt nu twee mogelijkheden: alle verzoeken van het spel of de app blokkeren of alle verzoeken van deze persoon negeren. Als het iemand is die je om de haverklap een uitnodiging stuurt is de tweede optie misschien handig.

apps en spelletjes negeren op Facebook

Mocht je de blokkade weer op willen heffen dan kan dat in je Privacy instellingen onder ‘Blokkeren’.

BESPAAR JE ZELF UREN WERK ÉN STRESS MET DEZE KANT -EN -KLARE SOCIAL MEDIA CONTENT KALENDER. Elke dag compleet ingepland voor je tot en met december 2023. Volledig aanpasbaar voor jouw bedrijf. Kijk snel hier: https://www.fanfactor.nl/de-social-media-kalender/

Comments

 1. Mss heel stom en doe ik het steeds verkeerd maar dat is toch alleen voor het desbetreffende spel en niet dat je ALLE uitnodigingen voor ALLE spelletjes uit kunt zetten?

 2. ina brouwer zegt

  Volgens mij worden uitnodigingen automatisch gegenereerd door de spelletjes die je speelt. Zo werden vrienden van mij doodgegooid door meldingen van mijn topscores met WF terwijl ik niets had gepost. Het duurde even voordat ik dat doorhad….

 3. Gwendolyn zegt

  Die had ik zelf al uitgevogeld “GELUKKIG” 😉

 4. Bij mij staat dus nergens die verzoeken? Misschien heb ik het ooit eens uitgezet, maar ik ontvang nog steeds verzoeken voor spelletjes en verjaardagen?

 5. Dankjewel Anne, hele goede tip!
  Ik heb alles geblokkeerd nu, wat een rus 🙂

 6. Hoi Anne, bedankt voor deze tip! Ik werd er inmiddels aardig gestoord van al die ´verzoeken´.

  Met vriendelijke groet,
  Klaziena

 7. Om gek van te worden!! Ik heb het speciaal nog even opgezocht deze blog. Was weer even geleden maar ik wist dat je er ooit iets over hebt geschreven, Anne. Net alles geblokkeerd en nu hopen dat het helpt 😉 Dank je wel!!

 8. wvanpoelgeest zegt

  Heb op de pc al ADBLOCK..kun je downloaden via Google Chrome..die heeft ook een appstore..Heb geen advertenties en spelletjes enzo in beeld..

 9. Supertip, gelijk een paar blokkades gemaakt!

 10. Dank je wel Anne voor de tip. Ik heb het meteen gedeeld op mijn FB pagina. Ik ben vast niet de enige met deze ergenis.

  Groet,
  Machella

 11. Dank je wel voor deze tip ! Heb het meteen aangepast.

 12. Walter zegt

  Helaas, je zal het voorlopig per app/spel moeten ingeven…

 13. Anne, dank je wel. Dit scheelt me een hoop ergernis. Sommige personen blijven spelletjes sturen. Ik zag dat het merendeel van mijn 39 verzoeken door 5 personen was verstuurd. Fijne oplossing.

 14. De verjaardagen vind ik niet zo erg. De spelletjes daarentegen ….
  Op jouw profiel zetten dat je geen spelletjes wenst, kan soms ook helpen.

 15. Maar dit houdt in dat je iedere keer deze verzoeken moet weigeren of blokkeren. Is er geen instelling dat je NOOIT meer uitnodigingen voor spelletjes krijgt? Dat lijkt mij heerlijk!

  • Eric Verberne zegt

   Daar ben ik ook naar op zoek, Evelien. Iedere keer blokkeer ik dat specifieke spel/app EN diegene die me uitnodigt voor een spel/app. Maar ik krijg nog steeds ELKE dag nieuwe uitnodigingen van nieuwe mensen. Hoe kan ik dat voortaan permanent uit zetten zodat ik niet meer die uitnodigingen krijg en direct moet blokkeren?

Speak Your Mind

*