Zeker lezen: Een Zaak Van Fans

interview met Ellen De Lange-RosZoals je misschien weet ben ik een fervente lezer en gezien mijn vak en interesses lees ik vaak marketingboeken. Ik heb Ellen de Lange-Ros van Faxion geïnterviewd over haar boek ‘Een Zaak Van Fans’. Een superleuk marketingboek dat op een ongebruikelijke manier geschreven is, namelijk in romanvorm. Maar daarnaast is het ook een ‘doeboek’ en leest het als een trein. Het doen zit ‘m in de opdrachten in het boek, maar ook de gratis cursus Fans Van Mijn Zaak die Ellen bij haar boek gratis aanbiedt. Bekijk de opname van het interview waarin Ellen je meer vertelt:

Wil je het boek ‘Een Zaak Van Fans’ ook lezen? Bestel het hier: Een Zaak Van Fans

Wil je het boek ‘Een Zaak Van Fans’ ook lezen? Bestel het hier: Een Zaak Van Fans

Comments

  1. Dankjewel om dit te delen!

  2. Geweldige en aanstekelijke enthousiasme voor op een goede manier runnen van je eigen bedrijf en veel goeds voor de wereld!

Speak Your Mind

*