De nieuwe Facebook groepen app

Ik was al dol op Facebook groepen. Hier lees je waarom. Nu is er een app voor je telefoon of tablet, waarin je heel fijn alles in je groepen kunt volgen en je eigen groepen kunt beheren.

Facebook Marketing Challenge

Download en installeer de app in de AppStore of Google play en je kunt meteen aan de slag.

Screenshot_2014-12-04-10-18-58

 

De app heeft een hele mooie interface en je groepen beheren en deelnemen in de groep is heel gemakkelijk. Je kunt zelfs een nieuwe groep maken.

Facebook groepen app

Klik op het icoontje en ontdek nieuwe groepen die misschien interessant voor je zijn

Facebook groepen app

 

Zoals je op bovenstaande afbeelding ziet is het nu nog belangrijker een goede groepsomslagfoto in te stellen. De goede maat voor een omslagfoto van een groep is 851 x 315 pixels.

Ik vind de groep app de fijnste Facebook app. Een ding mogen ze nog aanpassen van mij. Je moet helaas de pushmeldingen uitzetten in de groep zelf, anders krijg je om de haverklap een melding. Zeker als je lid bent van veel groepen is dat een crime. Je kunt de meldingen in de app alleen voor maximaal 8 uur uitzetten.

Comments

 1. Het probleem aan Facebook is, is dat ze er alles aan doen om online te gaan. Ze doorbreken je hele focus op werk door al die meldingen niet standaard uit te kunnen zetten. Zo ook met messenger (en de erg pushende applicatie) waarbij je het geluid op je pc gewoon niet uit kan zetten dus het hele gesprek maar moet muten. Ik download deze groep app daarom ook niet omdat ik in over 190 groepen zit die ik nu allemaal op “notificaties off hebt staan” – Enkel in een paar waar ik notificaties aan het staan omdat ik daarmee tijdelijk druk bezig ben.

  Wat denk jij hiervan Anne?

  • anneraaymakers zegt

   Je kunt de notificaties in de groep zelf uitzetten. Maar als je dat niet wilt is het inderdaad niet handig dat je steeds meldingen krijgt op je telefoon. Mag FB gauw veranderen van mij.

 2. Hoi Anne,

  Als je in de app meldingen alleen voor 8 uur kunt uitzetten betekent dat dan dat je dat elke keer opnieuw moet doen. Of kan je online in de groep(en) de meldingen wel uitzetten?

Speak Your Mind

*