Een social media testament, een goed idee

 

social media testamentHeb je daar wel eens over na gedacht: na je dood leef je door op social media. Of wat moet je met de social media profielen doen als een familielid komt te overlijden?

Nuvema schreef daar een hele goede handleiding voor en je kunt zelfs een social media testament downloaden. Niet leuk om nu al over na te denken maar wel een goed idee.

Handleiding media accounts en profielen op sociale media van overledene verwijderen of wijzigen: http://www.nuvema.nl/handleiding-social-media-overledene-verwijderen-wijzigen

Social Media testament: http://www.nuvema.nl/social-media-testament

Comments

 1. Red Data zegt

  Red Data biedt de juiste oplossing voor uw digitale nalatenschap: Wypes After Life!

  Wypes After Life is een complete dienst om uw (volledige) afwezigheid op het internet na uw overlijden te verwijderen en/of te verbergen. Deze mogelijkheid bestaat sinds kort, in samenwerking met de uitvaartverzekeraars.

  Op basis van onze jarenlange ervaringen met het verwijderen en/of verbergen van informatie op het internet, heeft Red Data een set aan applicaties en (juridische) procedures gemaakt om u te helpen. U krijgt toegang tot een persoonlijke pagina waar u al uw online profielen en diensten kunt registeren, bijhouden en de bijbehorende machtigingen voor opheffing kunt vastleggen.

  Na uw overlijden worden met behulp van machtigingen uw profielen verwijderd en de diensten opgeheven. Uiteindelijk vindt de Wypes actie plaats waarbij alle informatie wordt verwijderd en de zoekmachines uw informatie ook niet meer kunnen vinden.

  De duur en inzet van elk traject is sterk afhankelijk van de hoeveel informatie en de vindplaats ervan op het internet. Daarom ontvangt u bij ons, specifiek voor uw situatie, een offerte op maat.

  Voor meer informatie kijk op onze website http://www.wypes.nl of bel naar 036-760 07 11.

 2. Hoi Anne, gebruik al enige tijd een checklist ‘ social media testament ‘ bij diverse klanten. Belangrijk blijft wel dat updates goed doorgevoerd moeten worden om zo klanten gerust te kunnen blijven stellen. Succes met Facebook event, helaas ben ik verhinderd, Hartelijke groet, Machteld van Zwieten

Speak Your Mind

*

Pin It on Pinterest