Valentijn op Facebook

Facebook ValentijnAl je vrienden zitten op Facebook, toch? Ook je Valentijntje? De mijne wel!

Dinsdag is het weer zover, dan kun je je Valentijn verrassen met een mooie kaart, bonbons, bloemen of een etentje. Heb je een beperkt budget? Dan heeft Facebook een oplossing!

Valentijn en Facebook

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. De een vindt het onzin, de ander houdt er van. Hoe dan ook, Valentijnsdag is goed voor de economie èn voor relaties.

Facebook springt handig in op Valentijnsdag door een bericht in je nieuwsoverzicht te tonen met Happy Valentine’s er op. Natuurlijk word je gevraagd om deze digitale Valentijnskaart te versturen naar je geliefde.

Dit bericht zal vanaf 13 februari te zien zijn in het nieuwsoverzicht in Facebook.  De kaarten zijn ontworpen door kunstenaars uit New York en Londen.

Fijne Valentijnsdag voor jou en je lief!

Wil je meer handige Facebooktips? Ik deel in dit blog een aantal belangrijke do’s en don’ts met je die bijdragen aan een succesvolle zakelijke pagina met een professionele uitstraling: https://www.anneraaymakers.nl/13-dos-en-donts-voor-een-succesvolle-zakelijke-facebookpagina/ 

Speak Your Mind

*