Zo groeit je e-maillijst met een Facebookgroep

Zo groeit je e-maillijst met een FacebookgroepFacebookgroepen zijn natuurlijk geweldig om te netwerken of te socializen met mensen met dezelfde interesses, maar wist je dat een Facebookgroep voor je bedrijf een geweldig idee is?

Allereerst natuurlijk om dat je in die groep met je doelgroep kunt communiceren, heel veel over hen te weten kunt komen en hen heel goed kunt helpen. Bovendien geef je leden van de groep diezelfde kans.

Je kunt een Facebookgroep ook heel goed inzetten om je e-maillijst te doen groeien. Dan vraag je, in de lidmaatschapsvragen eenvoudig naar een e-mailadres, zoals ik doe in mijn groep Vrouwen Helpen Vrouwen (ondernemers).

Om nou niet ieder e-mailadres handmatig aan je e-maillijst te hoeven toevoegen, kun je de tool Group Funnels gebruiken. Een hele handige tool die nieuwe leden automatisch toevoegt aan jouw e-maillijst.

Hier kun je deze wereldtool aanschaffen. Heel veel succes!

Wil je aan de slag met e-mailmarketing, maar weet je niet waar je moet beginnen? In dit blog neem ik je mee in de wereld van e-mailmarketing. Zodat je goed voorbereid kunt starten of je huidige aanpak kunt verbeteren. Want je weet het: ‘the money is in the list’. Haal alles eruit wat erin zit met de tips in dit blog.

Speak Your Mind

*